Seif hotel PRESTIGE200 electronic

-30%
Seif hotel PRESTIGE200 electronic

Seiful pentru hotel din gama PRESTIGE este disponibil in cadrul magazinului nostru in mai multe variante in functie de inaltime si tipul de inchidere.

Aceasta gama de seifuri pentru hotel PRESTIGE cuprinde modele moderne, cu tehnologie performanta, precum ecran tactil, finisaje si cromatica eleganta.

Detaliile tehnice de exceptie plaseaza gama intr-una dintre alegerile populare ale clientilor persoane juridice – antreprenori care activeaza in domeniul turistic si hotelier, dar si persoanele fizice, care doresc sa-si protejeze bunurile si investesc in securitate: kit de ancorare, zacoare cromate, rezistenta (minima) la foc, dimensiuni si greutate care permit manevrarea/amplasarea/instalarea relativ facila.

Chiar si atunci cand, in urma analizei de risc, nu se impune dotarea spatiului cu seifuri certificate, in multe situatii amenajarea unitatii de cazare cu un seif inseamna un plus de valoare, respectiv turisti multumiti, care vor reveni si care vor recomanda locul.

 

1 299 RON
Promoție: 909 RON
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere

Seif pentru mobila PRESTIGE 200 prevazut cu inchidere electronica si ecran tactil

Descriere produs: Seiful pentru mobila PRESTIGE 200 are un corp format din perete unic. Grosimea peretelui este de 2 mm iar a usii de 6 mm. Seiful are ecran tactil, prezinta rezistenta redusa la foc. La finisaje mentionam zavoarele cromate. Contine kit de ancorare. Culoarea disponibila -antracit.

Tipul inchiderii: Inchiderea este electronica prin intermediul unui cod format din 1 pina la 6 cifre ce ofera 100 milioane de combinatii posibile. Datorita tastaturii mari si eligibile este usor de folosit. Deschiderea se face si mecanic de urgenta cu cheie de siguranta in duplicat (2buc).Pentru utilizare sunt necesare 4 baterii de 1,5 V de tip AA.

Dimensiuni externe: IxLxA 200x350x200 mm

Dimensiuni interne: IxLxA 195x345x145 mm

Volum: 9,7 l

Greutate: 10kgProduse similare
Info produs
EAN
9006072202370
Tip produs
seif hotel
Certificare
fara certificare
Inchidere
electronic
Culoare
Culoare
Model
Prestige200
Dimensiuni externe (D x H x W mm)
200x350x200 mm
Dimensiuni interioare (D x H x W mm)
195x345x145 mm
Livrare zile
3
Capacitate (l)
12
Producator
Rottner
Numar articol
T06149
Masa
10 kg/buc
Recenzii
Creare magazin online
shopmania.ro shoogle.ro price.ro goshopping.com/ro compara-pret.ro