Seif hotel PRESTIGE-Lap electronic

-30%
Seif hotel PRESTIGE-Lap electronic

Seiful pentru hotel din gama PRESTIGE este disponibil in cadrul magazinului nostru in mai multe variante in functie de inaltime si tipul de inchidere.

Aceasta gama de seifuri pentru hotel PRESTIGE cuprinde modele moderne, cu tehnologie performanta, precum ecran tactil, finisaje si cromatica eleganta.

Detaliile tehnice de exceptie plaseaza gama intr-una dintre alegerile populare ale clientilor persoane juridice – antreprenori care activeaza in domeniul turistic si hotelier, dar si persoanele fizice, care doresc sa-si protejeze bunurile si investesc in securitate: kit de ancorare, zacoare cromate, rezistenta (minima) la foc, dimensiuni si greutate care permit manevrarea/amplasarea/instalarea relativ facila.

Chiar si atunci cand, in urma analizei de risc, nu se impune dotarea spatiului cu seifuri certificate, in multe situatii amenajarea unitatii de cazare cu un seif inseamna un plus de valoare, respectiv turisti multumiti, care vor reveni si care vor recomanda locul.

 

1 649 RON
Promoție: 1 149 RON
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere

Seif pentru mobila PRESTIGE Lap prevazut cu inchidere electronica 

Descriere produs: Seiful pentru mobila PRESTIGE Lap are un corp format din perete unic. Grosimea peretelui este de 2 mm iar a usii de 6 mm. Seiful are ecran tactil, prezinta rezistenta redusa la foc. La finisaje mentionam zavoarele cromate. Contine kit de ancorare. Culoarea disponibila -antracit.

Tipul inchiderii: Inchiderea este electronica prin intermediul unui cod format din 1 pina la 6 cifre ce ofera 100 milioane de combinatii posibile. Nu are piedica la usa. Datorita tastaturii mari si eligibile este usor de folosit. Deschiderea se face si mecanic de urgenta cu cheie de siguranta (2buc). Pentru utilizare sunt necesare 4 baterii de 1,5 V de tip AA.

Dimensiuni externe: IxLxA 200x420x370 mm

Dimensiuni interne: IxLxA 195x415x315 mm

Volum: 25 l

Greutate: 15 kg

Produse similare
Info produs
EAN
9006072202350
Tip produs
seif laptop
Certificare
fara certificare
Inchidere
electronic
Culoare
Culoare
Model
PrestigeLap
Dimensiuni externe (D x H x W mm)
200x420x370 mm
Dimensiuni interioare (D x H x W mm)
195x415x315 mm
Livrare zile
3
Capacitate (l)
9
Producator
Rottner
Numar articol
T06148
Masa
15 kg/buc
Recenzii
Creare magazin online
shopmania.ro shoogle.ro price.ro goshopping.com/ro compara-pret.ro