Scrieți o opinie despre produs
Nume
Email
Mesaj
Avantaje
Dezavantaje
Calificativ
Recenzii produs
Media recenziilor:
( 2 )
1.
09.11.2023 15:04
 - Caut bunker mobil
Caut bunker mobil
09.11.2023 15:04
Produce oare cineva seif rotund precum au fost în 1944 buncărele mobile kugel bunker . Poate un producător din China? Acelea pot fi folosite și pentru încuiat alimente , carduri , bani după ora 15 , în cazul celor obezi și pentru protejat proprietar în cazul intrării în casă a unor infractori ajutați de soția proprietarului ca în cazul multimilionarului Adrian Kreiner . Sau în caz de cutremur , inundații , pentru cei care vor să călătorească în siguranță într o mașină sau pe o remorcă platformă , prăbușiri de avioane în case sau blocuri etc , precum a fost în SUA , Anglia , Olanda etc ..
Dacă se asamblează într un apartament la etaj mai înalt de etajul doi sau cameră într o casă este greu de scos , dacă nu se sparge peretele de lângă ușă sau un alt perete exterior . Poate fi scos pe ușă doar dezasamblat și doar cine știe să îl deschidă îl va putea dezasambla .
Avantaje: Pentru furat dintr un apartament aflat la etaje superioare trebuie mai multe persoane sau un cărucior greu de închiriat .
Dezavantaje: Preț mult peste valoarea de revânzare la altă persoană sau la fier vechi .
Creare magazin online
mobilpay_ro